home barudan izložbe single compact flat highspeed specijalne oprema polovne laseri software konac pribor novosti akcija kontakt

 
AKCIJE i PROMOCIJE !

NOVO! JEDNOSTAVAN NAČIN ZA IZRADU METALIZIRANOG VEZA

Imate žarku želju da napravite upadljive efekte? Sada možete ostvariti svoje bezgranične kreativne i odvažne ideje, umetnička dela, nežne iskre, tradicionalne motive i raskošna, otmena obeležja. Otkrijte kako uz naše nove, izuzetno jednostavne za upotrebu metalizirane konce CR Metallic industrijska proizvodnja blistavih, izdržljivih i šarenih mašinskih vezova može biti jednostavna i brza.

Isprobajte sada CR Metallic besplatno

Doživite svoj trenutak nadahnuća

Da li vam metalizirani konci koji vez čine jednostavnim deluju suviše dobro da bi bili stvarni? Iskoristite priliku da se sami u to uverite.

IZAĐITE U SUSRET PREKRETNICI

Metalizirani elementi dizajna ne moraju da budu teški za vez, ne moraju da izgube svoj sjaj tokom vremena ili nakon višekratnog pranja i ne moraju da budu bez sertifikata. Opustite se! Uz CR nećete više morati na taj način da ograničavate svoju kreativnost. Saznajte kako vam CR olakšava stvari i zašto će promeniti sve ono što ste mislili da znate o korišćenju metaliziranih konaca.

CR obavlja naporan posao!   CR poseduje lepotu koja traje
 
Vezenje CR koncima zaista je jednostavno i ne zahteva nikakvo posebno predznanje o metaliziranim koncima. Nisu potrebna nikakva dodatna prilagođavanja mašina kada su u pitanju standardni Madeira konci iste težine.
Metalizirani konci CR Metallic su snažni. Izuzetno su otporni na oksidaciju i abraziju. Mnoge boje mogu da se peru na temperaturama do 95 °C, a izbeljivači mogu da se koriste kod svih varijanti.
     
Vaša kreativnost će procvetati i rasplamsati se
  Sjaj za sve
 
Toliko je mnogo prostora za kreativnost kada na raspolaganju imate 42 izuzetne metalizirane boje CR 40 i 16 nijansi deblje verzije težine 20. A tu su i karakteristične nijanse zlatne i srebrne. Metalizirani konci CR Metallic za industrijske mašine za vezenje i dekorativno šivenje sertifikovani su u skladu sa STANDARDOM 100 OEKO-TEX®, proizvodne klase I pa su otuda pogodni čak i za odeću za bebe.

 

ASORTIMAN METALIZIRANIH KONACA

UNIVERZALNI CR 40 metalizirani konac

Ako ste već ranije radili s metalnim koncima i smatrali to teškim, bićete prijatno iznenađeni. Ako ste početnik, nemojte se bojati da počnete. Konac CR Metallic 40 jednostavan je za upotrebu kao i konci Polyneon 40 ili Classic 40 .

Isprobajte! Kada koristite konac CR 40, vašem dizajnu ćete jednostavno podariti istinski metalizirani izgled.
   
KONAC DEBLJE NITI CR 20 Metallic

Ukoliko ste već upoznati s drugim debljim nitima kao što je recimo Burmilana 12, možete odmah početi da koristite CR Metallic 20 na sličan način. Deluje izvrsno sam za sebe kao i u kombinaciji sa ostalim vrstama konaca.

Kreirajte raskošne oblike i smele kontraste blistavih boja s koncem CR 20.

 

Pregled KORISNIH IZVORA

   

Katalog boja

 

Letak

 

Inspiracija

Preuzmite ovaj dokument kako biste mogli da pregledate celokupnu paletu boja dve verzije CR metaliziranih konaca.
Pronađite korisne informacije o oblastima upotrebe i svojstvima konaca CR 40 & 20
Ovde možete pronaći razne informativne video zapise vezane za izvanredne vezove.

Digitalna paleta boja >>>
 
Saznajte više >>>
 
Video zapisi >>>

POGLEDAJTE SADA kako radi CR 40

 

BESPLATNI DIZAJNI za isprobavanje CR metaliziranih konaca

Kako biste isprobali CR metalizirane konce samostalno ili u kombinaciji sa drugim koncima, nudimo vam besplatne dizajne koje možete da preuzmete. Kako postoje različiti nivoi težine, imate mogućnost da odaberete ono što najviše odgovara vašim potrebama.

Napomena: Zbog autorskih prava, ovi dizajni nisu namenjeni ni za kakvu drugu upotrebu. Konkretno, zabranjeno je ponovno objavljivati i prodavati .dst datoteke, ali i prodavati vezove izrađene na ovaj način.

   

Zvezda


 

Loptasta mreža

 

Ronilac

Zamislite želju… S ovom zvezdom klasičnih nijansi zlatne i srebrne može se ostvariti vaša želja za metaliziranim nitima kojima je jednostavno rukovati.
Budite puni… Loptasta mreža sačinjava prelepi reljef i pokazuje vam veštine ovog novog, debelog, metaliziranog konca.
Bez ograničenja… Kombinacija CR 40 metaliziranog konca i Frosted Matt i Polyneon 40 . Vrhunac i prozračnost dodati su prema njihovim različitim teksturama i sjaju.

Preuzmite probni program za CR 40
 
Preuzmite probni program za CR 20
 
Preuzmite probni program za kombinaciju konaca

 

Kreativni udar

Probni dizajn za stručnjake koji bi rado uživali u kombinovanju konaca i dodavanju volumena uz Bodybuilder. Potražite tutorijal „Kako kreirati 3D vez uz Bodybuilder“ i pronađite još saveta za stvaranje efekata s penom. Objašnjenja na video snimku su na engleskom jeziku.

 

Preuzmite probni program >>>

 

RAZGLASITE

Nakon što ste isprobali CR 40, da li biste želeli da otkrijete tajnu svog uspeha

Podelite sa svetom svoj trenutak nadahnuća koristeći hešteg #myCRMetallic i tagujte nas na svojim objavama na društvenim mrežama.

Jedva čekamo da čujemo vaše mišljenje!


za više informacija o tome koji su artikli na raspolaganju molimo da nas kontaltirate - akcije i promocije imaju ograničeno trajanje


Zadržavamo pravo na izmenu specifikacija bez prethodne najave u cilju poboljšanja proizvoda.
Prikazane slike ne moraju da odgovaraju stvarnom izgledu.
Copyright ©2004-2020. Sva prava zadržana. Pročitaj prava i privatnost.
adresa: Medjunarodni put 77b, 21233 Čenej, Novi Sad, Srbija
tel: 021 714-631, 714-478, 714-629, mob/vib:: 065 22-23-533

e-mail: office@global-tradeyu.com, skype: barudan.srbija

LogOn