home barudan izložbe single compact flat highspeed specijalne oprema polovne laseri software konac pribor novosti akcija kontakt

 
"GLOBAL - TRADE YU"d.o.o.


poslovni prostor - kancelarije, servis, lager i izlošbeni salon

Firma "Global - Trade YU" d.o.o., osnivana je 1997. godine i od tada je opremila nove i revitalizovala postojeće proizvodne pogone. O kvalitetu najbolje svedoči poslovna uspešnost korisnika naše opreme širom Srbije, ali i u Crnoj Gori, hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji,...

Ponosni smo što naš prodajni program čine mašine i oprema renomiranih svetskih proizvodjača koji se po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda nalaze u samom svetskom vrhu.

Naša kompanija pruža svojim klijentima besplatne savete i projektovanje optimalnih modela proizvodnog sistema kako bi postojeća proizvodnja postala efikasnija. Svojom ponudom mašina i opreme možemo da unapredimo i zaokružimo kompletan proces proizvodnje, od krojenja materijala do finalne obrade gotovog odevnog predmeta. Zahvaljujući velikoj fleksibilnosti, u stanju smo da odgovorimo na svaki zahtev pre svega kupca, ali i stranog partnera čiji smo ovlašćeni zastupnik.

Da bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, i nakon kupovine opreme, sa minimalnim vremenom odziva, obezbedjujemo stalnu logističku podršku u smislu održavanja, servisa, nabavke rezervnih delova kao i naknadnog unapredjenja procesa proizvodnje.

 


Zadržavamo pravo na izmenu specifikacija bez prethodne najave u cilju poboljšanja proizvoda.
Prikazane slike ne moraju da odgovaraju stvarnom izgledu.
Copyright ©2004-2020. Sva prava zadržana. Pročitaj prava i privatnost.
adresa: Medjunarodni put 77b, 21233 Čenej, Novi Sad, Srbija
tel: 021 714-631, 714-478, 714-629, mob/vib:: 065 22-23-533

e-mail: office@global-tradeyu.com, skype: barudan.srbija

LogOn